НОВО

Може да ни посетите и разгледате продуктите ни на адрес: кв. Борово, ул. Топли дол 1А, ет.3, ап.5


build3Fom Fantasy

Често задавани въпроси

1 Въпрос. - Имате ли врати на склад?

Отговор: Поддържаме няколко модела на склад с най-използваните размери в строителството. Практически е невъзможно да поддържаме цялата предлагана гама на склад, поради голямото разнообразие от "строителни отвори".

2. Въпрос - Колко струват предлаганите от Вас врати?

Отговор: Дайте Вашата конкретна поръчка от избран модел с избраното от Вас покритие и ние коректно ще Ви отговорим. В другият случай, отговорът е:..."от 200 до 2000 лева"....:)

3. Въпрос. - Предлагате ли монтаж на вратите?

Отговор: Да, на закупените от нас врати предлагаме монтаж, който се заплаща допълнително.

4. Въпрос. Кога трябва да поръчаме вратите ни?

Отговор: Уважаеми клиенти, освен наличните на склад врати, които можете да закупите и монтирате веднага, всички поръчки според нашият опит, се изпълняват в рамките на 60-70 календарни дни. Въпреки големите капацитети на фабриките с които работим, те не работят само за нашите поръчки и имат своя производствена програма. Опита ни сочи, че от идеята да се поръчат врати, минавайки през избор на доставчик, вземане размери, поръчка, изпълнение, доставка и монтаж, минават най-малко 120 календарни дни. Цялото това закъснение идва от факта, че не всички строителни отвори са стандартни, както и предлаганото видово разнообразие на пазара е огромно. Фирмите производители, както и фирмите доставчици, трябва да обърнат специално внимание на поръчката Ви.

5. Въпрос.- На какъв етап от строителството трябва да се монтират вратите?

Отговор: Вратите се монтират на готов под и завършени стени.

6. Има ли недоволни от Вас клиенти?

Отговор:  Който не работи, той не греши! При нас, също има недоволни клиенти, но ние се стремим, да отстраняваме всяка допусната от нас грешка, за да не се повтаря!


Назад: Монтаж